Pudding met gezouten karamel, brownie en popcorn | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Pudding met gezouten karamel, brownie en popcorn

Pudding met gezouten karamel, brownie en popcorn

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Giet wat melk in een kom en los het pudding- en cacaopoeder erin op. Giet de rest van de melk in een steelpannetje en breng aan de kook. Zet opzij. Giet de suiker en het water in een kookpot en laat koken tot je een karamel krijgt. Wacht tot de suikerbubbels kleuren en klop dan snel op. Voeg de gezouten boter toe en meng tot een homogene karamel.

  2. Giet de cacaomelk bij de kokende melk. Voeg ook de karamel toe en klop op tot een romige pudding. Laat even afkoelen.

  3. Verkruimel de brownies in de glazen. Giet de pudding erbovenop. Rasp de chocolade grof. Laat de pudding lauw worden, bestrooi met de geraspte chocolade en de popcorn en serveer.

    TIP Serveer dit dessert lauw, of maak het vooraf en serveer het koud.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 190 kcal
Vetten 7,5 g
koolhydraten 28 g
waarvan suikers 22 g
vezels 0,9 g
Eiwitten 2,6 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Stukken brownie 2
  • Zwarte chocolade 12.5 g
  • Zoete popcorn 25 g

Voor de pudding

  • Melk 275 ml
  • Zakje puddingpoeder met vanillesmaak 0.33
  • Cacaopoeder 0.50 el
  • Suiker 75 g
  • Water 75 ml
  • Gezouten boter 50 g
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Stukken brownie 2
  • Zwarte chocolade 12.5 g
  • Zoete popcorn 25 g

Voor de pudding

  • Melk 275 ml
  • Zakje puddingpoeder met vanillesmaak 0.33
  • Cacaopoeder 0.50 el
  • Suiker 75 g
  • Water 75 ml
  • Gezouten boter 50 g