Taartjes in potjes | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 50 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 50 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 160°C. Bestrooi de perzikstukken met suiker en vanille. Laat 30 min rusten. 
  2. Vet de binnenkant van de potten in met boter. Rol het kruimeldeeg open op het werkvlak en snij  in 4 stukken die je in de potjes legt. Snij  het teveel aan deeg weg en bewaar. Voeg de tapioca toe aan de perziken en vul de potten met dit mengsel. Snij  het weggesneden deeg in reepjes die je in kruisvorm op de potten legt. Smeer in met wat water en bestrooi met suiker.
  3. Zet 30 min in de oven tot het deeg mooi goudbruin kleurt. Haal uit de oven en laat afkoelen. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Perziken, gepeld en in stukken 4
  • Suiker 125 g
  • Vanille 0.50 tl
  • Klontje boter 1
  • Vel kruimeldeeg 1
  • Tapioca 1 el
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Perziken, gepeld en in stukken 4
  • Suiker 125 g
  • Vanille 0.50 tl
  • Klontje boter 1
  • Vel kruimeldeeg 1
  • Tapioca 1 el