Bruschetta en broccolitapenade | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Bruschetta en broccolitapenade

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar. Spoel ze meteen onder koud stromend water.
  2. Mix in de keukenrobot de broccoli met de pijnboompitten, de knoflook, de basilicumblaadjes en 1 el kappertjes. Voeg de olijfolie en de yoghurt toe en kruid met zout, peper en een snuifje Cayennepeper. Schep er naar smaak extra kappertjes door.
  3. Besprenkel de sneden brood met olijfolie en bak ze in 10 min goudbruin in een pan of in een op 180°C voorverwarmde oven. Dien op met de tapenade.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • kleine broccoli 0.50
  • pijnboompitten 40 g
  • teentje knoflook 0.50
  • basilicumblaadjes 2
  • kappertjes 1/2 à 1 el
  • olijfolie + extra 1 el
  • potjes yoghurt 1
  • sneden brood 4
  • snuifje cayennepeper 0.50
  • zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • kleine broccoli 0.50
  • pijnboompitten 40 g
  • teentje knoflook 0.50
  • basilicumblaadjes 2
  • kappertjes 1/2 à 1 el
  • olijfolie + extra 1 el
  • potjes yoghurt 1
  • sneden brood 4
  • snuifje cayennepeper 0.50
  • zout, peper

Nutritionele informatie

443 kcal

22,1 g vetten

44 g koolhydraten

9,1 g suikers

5,8 g vezels

13,8 g eiwitten