Geroosterde amandelen en pretzels met honing en Provençaalse kruiden | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Geroosterde amandelen en pretzels met honing en Provençaalse kruiden

Geroosterde amandelen en pretzels met honing en Provençaalse kruiden

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Leg de amandelen op een bakplaat met bakpapier en zet ze 10 minuten in de oven op 180 °C.
  2. Meng ondertussen de boter, suiker, honing, Provençaalse kruiden, kaneel en cayennepeper in een pan en laat op een zacht vuur smelten tot je een homogeen mengsel bekomt.
  3. Voeg de amandelen en pretzels toe aan de kruidenmengeling en giet alles op een bakplaat met bakpapier. Bestrooi gelijkmatig met fleur de sel en bak 10 minuten in de oven op 160 °C. Haal het uit de oven, meng en laat afkoelen. Breek indien nodig in kleinere stukjes. In een luchtdichte doos kan je het enkele dagen bewaren.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pakje(s) (160 g) gepelde amandelen I love nuts Carrefour 1
  • Gezouten pretzels Carrefour 35 g
  • Ongezouten boter Carrefour 7.5 g
  • Rietsuiker 20 g
  • Vloeibare honing Carrefour 0.50 el
  • Gedroogde Provençaalse kruiden Carrefour 0.50 tl
  • Gemalen kaneel Carrefour 0.25 tl
  • Cayennepeper naar smaak
  • Fleur de sel de Guérande Reflets de France 1 tl
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pakje(s) (160 g) gepelde amandelen I love nuts Carrefour 1
  • Gezouten pretzels Carrefour 35 g
  • Ongezouten boter Carrefour 7.5 g
  • Rietsuiker 20 g
  • Vloeibare honing Carrefour 0.50 el
  • Gedroogde Provençaalse kruiden Carrefour 0.50 tl
  • Gemalen kaneel Carrefour 0.25 tl
  • Cayennepeper naar smaak
  • Fleur de sel de Guérande Reflets de France 1 tl