Truffels van geitenkaas, noten en abrikoos | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Truffels van geitenkaas, noten en abrikoos

Truffels van geitenkaas, noten en abrikoos

Voorbereiding 20 min.
Staande tijd 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Staande tijd 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng 300 g verse geitenkaas met 100 g kaas met room. Kruid met peper en zout.

  2. Hak 150 g noten, 150 g gedroogde abrikozen en 15 g bieslook fijn en meng alles. Giet 1/3 van dit mengsel bij de geitenkaas. Giet de rest in een diep bord.

  3. Maak je handen vochtig en maak balletjes van het kaasmengsel. Rol ze door de notenmengeling. Zet ze in de koelkast tot het tijd is om te serveren.

    TIP Voor een zoetere versie giet je wat honing bij de geitenkaas of stop je een druif in het midden van elk balletje.

Met de hoeveelheden in bovenstaand recept bereid je 25 truffels.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 313 kcal
Vetten 24 g
koolhydraten 14 g
waarvan suikers 13 g
vezels 3,1 g
Eiwitten 10 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 5Personen
  • Verse geitenkaas 120 g
  • Kaas met room 40 g
  • Noten 60 g
  • Gedroogde abrikozen 60 g
  • Bieslook 6 g
  • Ingrediënten voor:
  • 5Personen
  • Verse geitenkaas 120 g
  • Kaas met room 40 g
  • Noten 60 g
  • Gedroogde abrikozen 60 g
  • Bieslook 6 g