Fijne taart met slagroom, aardbeien en basilicum | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Fijne taart met slagroom, aardbeien en basilicum

Fijne taart met slagroom, aardbeien en basilicum

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg open en leg het op de bodem van een taartvorm, bedekt met een vel bakpapier. Giet droge bonen of bakparels op het deeg en zet 15 min in de oven. Haal de vorm uit de oven, verwijder de bonen of de parels, haal de korst uit de vorm en zet opnieuw 5 min in de oven.
  2. Klop de room met de twee soorten suiker op tot een niet al te vaste massa.
  3. Giet deze slagroom op de korst en schik de aardbeien er bovenop. Bestrooi de taart met gesnipperde basilicumblaadjes.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kant-en-klaar vel kruimeldeeg 1
  • Room 125 ml
  • Zakje vanillesuiker 0.50
  • Bloemsuiker 0.50 el
  • Aardbeien, gewassen, zonder steeltje en in vier gesneden 250 g
  • Bosje basilicum 0.50
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kant-en-klaar vel kruimeldeeg 1
  • Room 125 ml
  • Zakje vanillesuiker 0.50
  • Bloemsuiker 0.50 el
  • Aardbeien, gewassen, zonder steeltje en in vier gesneden 250 g
  • Bosje basilicum 0.50