Frambozenclafoutis | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Frambozenclafoutis

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 175°C. Klop in een grote kom de eieren op met de bloem, de suiker en het snuifje zout. Voeg beetje bij beetje de melk toe en klop het geheel tot een glad beslag.
  2. Beboter een ronde vorm met 20 cm diameter. Giet er het beslag in en verdeel daar frambozen over (hou er enkele apart).
  3. Bak 45 à 50 min in de oven, tot de clafoutis goudbruin kleurt. Hij mag nog wat zacht zijn maar moet wel gestold aanvoelen. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bestrooi met poedersuiker en de resterende frambozen.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Eieren 2
  • Bloem 150 g
  • Suiker 60 g
  • Melk 350 ml
  • Frambozen 150 g
  • Poedersuiker
  • Boter
  • Snuifje zout 1
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Eieren 2
  • Bloem 150 g
  • Suiker 60 g
  • Melk 350 ml
  • Frambozen 150 g
  • Poedersuiker
  • Boter
  • Snuifje zout 1