Niet toegevoegd

Drip cake met rood fruit
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 150°C. Bekleed een ovenplaat met bakpapier. Splits de eieren en bewaar de eidooiers voor een ander gerecht. Klop de eiwitten op tot ze in pieken blijven staan. Voeg geleidelijk de poedersuiker toe terwijl je blijft kloppen. Giet de azijn erbij en klop nog 5 min. Giet dit mengsel op de ovenplaat in de vorm van een kroon met een diameter van ongeveer 25 cm. Maak mooie piekjes met de bolle kant van een lepel. Verlaag de oventemperatuur naar 100°C en bak 4 u. Zet de oven uit en laat de meringue erin afkoelen.
Maak de citroencrème. Laat de boter zacht worden op kamertemperatuur. Klop het ei los. Rasp de zeste van de citroen en pers het sap. Meng het ei met de citroenzeste en het -sap, de boter en de suiker. Verwarm dit mengsel langzaam au bain-marie, al roerend, tot het indikt. Giet deze crème in een kommetje en laat afkoelen.
Snij de mango en de ananas in blokjes. Snij de kumquats doormidden. Klop de verse room op tot slagroom. Meng met de bloemsuiker en de mascarpone. Versier de kroon met de mascarponecrème en de vruchten. Werk af met de citroencrème en het kokospoeder.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 223 kcal |
Vetten | 12 g |
koolhydraten | 25 g |
waarvan suikers | 24 g |
vezels | 0,5 g |
Eiwitten | 2,8 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.