Minipancakes met vanille-ijs en frambozencoulis | Carrefour

Minipancakes met vanille-ijs en frambozencoulis

Minipancakes met vanille-ijs en frambozencoulis

Voorbereiding 5 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Mix de frambozen en haal door een zeef. Verhit het water, de suiker en het citroensap tot een siroop en giet die bij de frambozencoulis.
  2. Leg twee bollen vanille-ijs op elk bord, nappeer met frambozencoulis en bestrooi met gehakte amandelen.
  3. Verwarm de minipancakes 30 seconden in de microgolf- oven en schik ze naast de bolletjes ijs. Bestrooi met bloemsuiker en versier met enkele frambozen en muntblaadjes.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Frambozen + voor de afwerking 300 g
  • Water 100 ml
  • Suiker + voor de afwerking 130 g
  • Citroen (sap) 0.50
  • Vanille-ijs
  • Enkele amandelen, fijngehakt
  • Mini-pancakes 12
  • Bloemsuiker
  • Muntblaadjes
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Frambozen + voor de afwerking 300 g
  • Water 100 ml
  • Suiker + voor de afwerking 130 g
  • Citroen (sap) 0.50
  • Vanille-ijs
  • Enkele amandelen, fijngehakt
  • Mini-pancakes 12
  • Bloemsuiker
  • Muntblaadjes