Tiramisu met frambozen en Grand Marnier | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Tiramisu met frambozen en Grand Marnier

Voorbereiding 20 min.
Staande tijd 480 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Staande tijd 480 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Splits de eieren en klop de eidooiers met de suiker op tot het mengsel schuimt. Voeg de mascarpone toe en klop stevig op. Klop de eiwitten stijf en spatel voorzichtig door het mengsel.

  2. Dompel de boudoirs een voor een kort onder in de Grand Marnier. Schik ze in een grote schaal of in afzonderlijke glazen. Bedek met een laag mascarponecrème en daarna met een laag frambozen. Wissel de laagjes verder af en eindig met frambozen.

  3. Zet minstens 4 u in de koelkast, liefst een nacht, voor het opdienen.

    TIP Gebruik à vif geschilde sinaasappelkwartjes, in stukjes gesneden, in de plaats van de frambozen, om de smaak van de Grand Marnier nog te versterken.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 289 kcal
Vetten 11 g
koolhydraten 38 g
waarvan suikers 29 g
vezels 1,8 g
Eiwitten 5,1 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 8Personen
  • Eieren 1
  • Fijne suiker 37.50 g
  • Mascarpone 62.50 g
  • Boudoirs 100 g
  • Grand Marnier 25 ml
  • Frambozen 62.50 g
  • Ingrediënten voor:
  • 8Personen
  • Eieren 1
  • Fijne suiker 37.50 g
  • Mascarpone 62.50 g
  • Boudoirs 100 g
  • Grand Marnier 25 ml
  • Frambozen 62.50 g