Niet toegevoegd

Stronk à la genoise met citroenmeringue
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Rasp de zeste van de clementines. Schil de rest en snij ze in dunne, ronde schijven. Meng de mascarpone, de yoghurt en de suiker tot een smeuïge room. Schep er de zeste onder.
Bekleed de bodem van een decoratieve, doorzichtige schaal met schijven clementine. Bedek ze met boudoirs en een laag mascarponeroom. Strooi er een snuifje kaneel over en bouw de trifle verder op met dezelfde laagjes. Eindig met mascarponeroom.
Bestrooi de bovenkant van de trifle met verkruimelde boudoirs, fijngehakte walnoten en kaneelpoeder. Zet minstens 1 uur in de koelkast. Versier indien gewenst met gedroogde clementine (zie tip) en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 176 kcal |
Vetten | 9.9 g |
koolhydraten | 18 g |
waarvan suikers | 15 g |
vezels | 0.9 g |
Eiwitten | 3 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.