Bloemkoolbeignets | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Bloemkoolbeignets

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Voor het beignetbeslag: meng de bloem en het zout. Voeg het ei toe en daarna het water en de currypasta en klop op tot een glad beslag. Voeg de gehakte koriander toe terwijl je roert en kruid met royaal veel peper. Hou apart.
  2. Verhit de olie in een wok of frietketel. Verdeel de bloemkool in roosjes.
  3. Dompel de roosjes in het beignetbeslag en bak telkens 4 tot 5 roosjes goudbruin in de hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met limoensaus.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ei 0.50
  • Fijngehakte verse koriander 7.5 g
  • Bloemkool 0.25
  • Water 50 ml
  • Zachte gele currypasta 1 tl
  • Zelfrijzende bloem 50 g
  • Zout 0.50
  • Peper
  • Frituurolie
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ei 0.50
  • Fijngehakte verse koriander 7.5 g
  • Bloemkool 0.25
  • Water 50 ml
  • Zachte gele currypasta 1 tl
  • Zelfrijzende bloem 50 g
  • Zout 0.50
  • Peper
  • Frituurolie