Butternutpuree | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Butternutpuree

Voorbereiding 10 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de butternut overlangs doormidden en verwijder de pitten. Besprenkel met wat olijfolie en kruid met peper en zout.

  2. Leg de butternuthelften met de snijkant naar onder op een met bakpapier beklede ovenplaat. Bak 45 min tot 1 u in de oven.

  3. Haal uit de oven en lepel het vruchtvlees eruit. Plet het tot een gladde puree en breng op smaak met peper, zout, kerriepoeder en chili en serveer.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 69 kcal
Vetten 2,5 g
koolhydraten 12 g
waarvan suikers 2,2 g
vezels 2,4 g
Eiwitten 1,2 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Butternut 0.50
  • Olijfolie 1 el
  • Kerriepoeder 1 tl
  • Grof gemalen chili 0.25 tl
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Butternut 0.50
  • Olijfolie 1 el
  • Kerriepoeder 1 tl
  • Grof gemalen chili 0.25 tl
  • Zout, peper