Cappuccino van vergeten groenten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Cappuccino van vergeten groenten

Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de selderij in staafjes en snipper de knoflook. Schil de aardperen en leg ze in koud water met wat citroensap, om verkleuren te voorkomen. Snij ze in tweeën en bak ze even in een stoofpan met de boter. Voeg de selderij, de knoflook en de bouillon toe, breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat 20 min sudderen op een matig vuur.
  2. Kruid naar smaak met peper en nootmuskaat en mix zorgvuldig fijn.
  3. Schep deze soep in elegante glaasjes en giet er dan room bij, voor het cappuccino-effect. Strooi er nog wat extra noomuskaat op en dien op met een Parmezaankoekje.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Takken groene selderij 1
  • Teentje knoflook 0.50
  • Aardperen 300 g
  • Citroen 0.50
  • Boter 0.50 el
  • Groentebouillon 0.50 l
  • Nootmuskaat
  • Vloeibare room 50 ml
  • Zwarte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Takken groene selderij 1
  • Teentje knoflook 0.50
  • Aardperen 300 g
  • Citroen 0.50
  • Boter 0.50 el
  • Groentebouillon 0.50 l
  • Nootmuskaat
  • Vloeibare room 50 ml
  • Zwarte peper

Nutritionele informatie

Par portion

  • 228 kcal
  • 11 g vetten
  • 25 g koolhydraten waarvan
  • 5,6 g suikers
  • 7,2 g vezels
  • 5 g eiwitten