Carpaccio van komkommer met guacamole | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Carpaccio van komkommer met guacamole

Voorbereiding 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de komkommer met de mandoline in brede linten. Haal het vruchtvlees uit de avocado. Prak het fijn in een schaaltje, besprenkel met limoensap, kruid met zout en peper en meng goed.

  2. Maak de vinaigrette: meng de Griekse yoghurt met limoensap en kruid met zout en peper.

  3. Schik de linten komkommer als carpaccio op de borden. Versier met een paar quenelles van de guacamole, nappeer met de vinaigrette en serveer.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Komkommer 0.5
  • Avocado 0.5
  • Limoen 0.5
  • Griekse yoghurt 62.5 g
  • Rode bietscheuten
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Komkommer 0.5
  • Avocado 0.5
  • Limoen 0.5
  • Griekse yoghurt 62.5 g
  • Rode bietscheuten
  • Zout
  • Peper