Niet toegevoegd

Halve kreeft met witbier en verse kruiden
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie. Was de bieten en leg ze in hun geheel op de bakplaat. Besprenkel met olijfolie, kruid met zout en peper en plooi de folie over de bieten. Rooster ongeveer 2 u in de oven.
Hak intussen in de blender de noten grof met de peterselie tot de textuur van crumble. Mix de feta glad met de yoghurt en kruid met zout en peper.
Haal de bieten uit de oven, snij de uiteinden weg en schil de bieten voorzichtig. Snij ze met een scherp mes in carpaccio en schik die flinterdunne sneetjes op de borden. Garneer met de fetaroom en de notencrumble en strooi er peterselieblaadjes over. Kruid met peper, besprenkel met een scheutje olijfolie en met ciderazijn. Klaar!
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 155 kcal |
Vetten | 12 g |
koolhydraten | 6.7 g |
waarvan suikers | 4.1 g |
vezels | 2.4 g |
Eiwitten | 4.8 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.