Champignons gevuld met Zwitserse Gruyère AOP | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Champignons gevuld met Zwitserse Gruyère AOP

Champignons gevuld met Zwitserse Gruyère AOP

Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een kom de Gruyère AOP met de boter, de ansjovis, het knoflook, het paprikapoeder, de citroenrasp en het -sap, de peterselie en de peper.
  2. Vul de champignons met dit mengsel. Plaats de champignons in een met olie ingevette ovenschaal. Bak 3 à 5 minuten in de oven.
  3. Verdeel de champignons over de borden. Garneer met kappertjes en blaadjes platte peterselie.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Gruyère AOP, geraspt 50 g
  • Boter 0.50 el
  • Ansjovisfilets, gespoeld, fijngehakt 2
  • Teentje knoflook, fijngehakt 0.50
  • Citroen, rasp 0.50
  • Citroensap 0.50 el
  • Platte peterselie, fijngehakt 1 el
  • Paprikapoeder 1 mespunt
  • Parijse champignons 6
  • Olijfolie 0.50 tl
  • Peper
  • Kappertjes 6
  • Blaadjes platte peterselie
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Gruyère AOP, geraspt 50 g
  • Boter 0.50 el
  • Ansjovisfilets, gespoeld, fijngehakt 2
  • Teentje knoflook, fijngehakt 0.50
  • Citroen, rasp 0.50
  • Citroensap 0.50 el
  • Platte peterselie, fijngehakt 1 el
  • Paprikapoeder 1 mespunt
  • Parijse champignons 6
  • Olijfolie 0.50 tl
  • Peper
  • Kappertjes 6
  • Blaadjes platte peterselie