Filohapjes met asperges, champignons en feta | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Filohapjes met asperges, champignons en feta

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij 8 cirkels van 20 cm doorsnede uit het filodeeg. Gebruik daarvoor een kom of bokaal. Smeer 4 cirkels in met gesmolten boter en leg er telkens een cirkel bovenop.
  2. Bak de aspergepunten met de champignons al dente in wat boter en het citroensap. Kruid met peper en zout. Schik dit mengsel in het midden van de filodeegcirkels en bestrooi met de feta en de munt.
  3. Plooi elke deegcirkel dicht en bind vast met keukentouw. Smeer in met gesmolten boter en zet 10 min. in de oven tot het deeg kleurt.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Filodeeg
  • Boter
  • Groene aspergepunten 75 g
  • Champignons, in stukjes 75 g
  • Citroen (sap) 0.25
  • Feta 40 g
  • Enkele blaadjes munt, fijngehakt
  • Peper, zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Filodeeg
  • Boter
  • Groene aspergepunten 75 g
  • Champignons, in stukjes 75 g
  • Citroen (sap) 0.25
  • Feta 40 g
  • Enkele blaadjes munt, fijngehakt
  • Peper, zout