Geroosterde lente-uitjes met feta, basilicum en venkelzaadjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Geroosterde lente-uitjes met feta, basilicum en venkelzaadjes

Geroosterde lente-uitjes met feta, basilicum en venkelzaadjes

Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij een groot stuk van het groene deel van de lente-uitjes weg. Snij de uitjes in de lengte doormidden.
  2. Plet de venkelzaadjes in de vijzel. Besprenkel de lente-uitjes met 1 el olij folie en bestrooi met de venkelzaadjes. Kruid met zout en peper en rooster ze aan beide kanten in een grillpan.
  3. Schik de uitjes op de borden, verkruimel de feta erover en voeg de tomaten en het basilicum toe. Strooi er plukjes venkel over en werk af met een paar druppels olij folie en peper.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Lente-uitjes 4
  • Venkelzaadjes
  • Olijfolie 1 el
  • Feta 100 g
  • Kestomaatjes, gehalveerd 50 g
  • Handvol basilicum 1
  • Een paar plukjes dille
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Lente-uitjes 4
  • Venkelzaadjes
  • Olijfolie 1 el
  • Feta 100 g
  • Kestomaatjes, gehalveerd 50 g
  • Handvol basilicum 1
  • Een paar plukjes dille
  • Zout, peper