Geroosterde pompoen, halloumi en mangovinaigrette | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Geroosterde pompoen, halloumi en mangovinaigrette

Voorbereiding 25 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 25 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 190°C. Snij de ongeschilde pompoen in halvemaantjes. Schik ze op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de honing en wat olijfolie. Breng op smaak met de komijn, peper en zout en bak 25 min in de oven.

  2. Snij het vruchtvlees van de mango in kleine stukjes en snipper de sjalot. Leg in de’ keukenrobot, samen met de wittewijnazijn en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout en mix glad. Snij de halloumi in blokjes en bak ze goudbruin in een pan met olie.

  3. Kruid de yoghurt met peper en zout. Gebruik de bolle kant van een lepel om de yoghurt te dresseren op elk bord. Haal de bladeren van de witloofstronkjes en hak de radicchio. Schik ze op de yoghurt. Voeg de pompoen en de blokjes halloumi toe en bestrooi met de pijnboompitten. Werk af met munt en serveer met de mangovinaigrette er apart bij.

    TIP Geen fan van mango? Vervang de vrucht dan door een banaan en voeg wat kerriepoeder toe.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 86 kcal
Vetten 5,8 g
koolhydraten 4 g
waarvan suikers 3,4 g
vezels 1,1 g
Eiwitten 3,8 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Pompoen 0.50
  • Honing 0.50 el
  • Komijnpoeder 0.25 el
  • Mango 0.25
  • Sjalot 0.50
  • Witte wijnazijn 4 el
  • Halloumi 125 g
  • Griekse yoghurt 100 g
  • Witloofstronkjes 1
  • Radicchio 40 g
  • Geroosterde pijnboompitten 1 el
  • Verse munt 0.50 handvol
  • Olijfolie
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Pompoen 0.50
  • Honing 0.50 el
  • Komijnpoeder 0.25 el
  • Mango 0.25
  • Sjalot 0.50
  • Witte wijnazijn 4 el
  • Halloumi 125 g
  • Griekse yoghurt 100 g
  • Witloofstronkjes 1
  • Radicchio 40 g
  • Geroosterde pijnboompitten 1 el
  • Verse munt 0.50 handvol
  • Olijfolie
  • Zout, peper