Niet toegevoegd

Potiron grillé, halloumi et vinaigrette à la mangue
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Was en droog de radijzen, verwijder het lof en snij ze doormidden. Schik ze op een bakplaat, samen met de geplette knoflook, en overgiet met olijfolie. Kruid met peper en zout en bak 15 tot 20 min in de oven.
Hak de hazelnoten grof. Rasp de zeste van de citroen. Verwarm de honing in een kookpot op een zacht vuur. Voeg de hazelnoten toe en bak goudbruin. Voeg de citroenzeste toe en breng op smaak met fleur de sel en zwarte peper. Laat nog 1 min verwarmen en haal dan van het vuur. Laat afkoelen.
Besmeer een serveerschaal met de zure room, beleg met radijzen en werk af met hazelnoten en oregano.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 268 kcal |
Vetten | 26 g |
koolhydraten | 4,7 g |
waarvan suikers | 3,4 g |
vezels | 2,2 g |
Eiwitten | 3,9 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.