Gevulde aardappelen, truffelsaus | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Gevulde aardappelen, truffelsaus

Gevulde aardappelen, truffelsaus

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de ongeschilde aardappelen beetgaar in gezouten water. Laat ze afkoelen. Snij horizontaal een hoedje van de aardappelen en haal er voorzichtig het vruchtvlees uit, maar laat ongeveer 0,5 cm zitten.

  2. Pel en snipper de knoflook. Meng in een kommetje het vruchtvlees van de aardappelen en de truffelsaus met de knoflook. Kruid met peper en zout en meng goed.

  3. Vul hiermee de aardappelen en werk af met een takje rozemarijn.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 83 kcal
Vetten 3 g
koolhydraten 12 g
waarvan suikers 1,5 g
vezels 0,8 g
Eiwitten 1,9 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Vastkokende aardappelen 2
  • Teentje knoflook 0.17
  • Truffelsaus 50 ml
  • Verse rozemarijn
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Vastkokende aardappelen 2
  • Teentje knoflook 0.17
  • Truffelsaus 50 ml
  • Verse rozemarijn
  • Zout, peper