Hasselbackaardappelen met rozemarijn | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Hasselbackaardappelen met rozemarijn

Voorbereiding 10 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de aardappelen veelvuldig in zonder ze volledig door te snijden.

  2. Schik de aardappelen in een ovenvaste schaal en kruid met peper en zout. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met rozemarijn.

  3. Bak 45 min tot 1 u in de oven, tot ze gaar zijn.

    TIP Heerlijk met een zure room, op smaak gebracht met peper, zout en fijne kruiden.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 113 kcal
Vetten 5 g
koolhydraten 15 g
waarvan suikers 0,9 g
vezels 1,2 g
Eiwitten 2,2 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Vastkokende aardappelen 4
  • Olijfolie 1 el
  • Takjes verse rozemarijn
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Vastkokende aardappelen 4
  • Olijfolie 1 el
  • Takjes verse rozemarijn
  • Zout
  • Peper