Komkommerveloute met grijze garnalen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Komkommerveloute met grijze garnalen

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Fruit de look in olie en voeg de rucola en de komkommerblokjes toe. Giet er een halve liter warm water bij, verkruimel het bouillonblokje en laat 5 min. koken.
  2. Haal van het vuur, giet er 200 ml ijskoud water bij en voeg de ricotta en de munt toe.
  3. Mix de soep en kruid met peper en zout. Giet in glazen en versier met grijze garnalen, pijnboompitten en bieslook.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Teen knoflook, fijngehakt 0.50
  • Olijfolie
  • Rucola 50 g
  • Komkommer, ontpit en in blokjes 0.50
  • Blokje groentebouillon 0.50
  • Ricotta 50 g
  • Handvol munt 0.50
  • Grijze garnalen, gepeld 50 g
  • Handvol pijnboompitten, geroosterd 0.50
  • Bieslook, gesnipperd
  • Peper, zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Teen knoflook, fijngehakt 0.50
  • Olijfolie
  • Rucola 50 g
  • Komkommer, ontpit en in blokjes 0.50
  • Blokje groentebouillon 0.50
  • Ricotta 50 g
  • Handvol munt 0.50
  • Grijze garnalen, gepeld 50 g
  • Handvol pijnboompitten, geroosterd 0.50
  • Bieslook, gesnipperd
  • Peper, zout