Ovengebakken knolselder en appel, crumble van peterselie en hazelnoten | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Ovengebakken knolselder en appel, crumble van peterselie en hazelnoten

Ovengebakken knolselder en appel, crumble van peterselie en hazelnoten

Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Schil de knolselder en snij in blokjes. Snij de appels in blokjes. Giet alle blokjes in een ovenvaste schaal. Breng op smaak met peper, zout en de za’atar. Besprenkel met de olijfolie en bak ongeveer 25 min in de oven.

  3. Hak de hazelnoten fijn. Snipper de platte peterselie. Haal de schaal uit de oven. Bestrooi met de hazelnoten en peterselie, zet opnieuw 5 min in de oven en serveer daarna meteen.

    TIP Geen za’atar? Vervang het door Provençaalse kruiden.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 123 kcal
Vetten 8,4 g
koolhydraten 7,5 g
waarvan suikers 4,2 g
vezels 4,1 g
Eiwitten 2,3 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Knolselder 0.17
  • Appels (Golden) 0.67
  • Za’atar 0.33 tl
  • Olijfolie 1 el
  • Hazelnoten 16.67 g
  • Takjes platte peterselie
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Knolselder 0.17
  • Appels (Golden) 0.67
  • Za’atar 0.33 tl
  • Olijfolie 1 el
  • Hazelnoten 16.67 g
  • Takjes platte peterselie
  • Zout
  • Peper