Pittige carpaccio van meloen en tomaat | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pittige carpaccio van meloen en tomaat

Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de tomaten en de uien in flinterdunne plakjes. Snij de meloenen in flinterdunne halve maantjes. 
  2. Schik de meloenplakjes in een schotel, bedek met de tomaten en bestrooi met de rode ui, de lente-ui en de groene peper. Kruid met peper en zout. 
  3. Meng de ingrediënten van de vinaigrette, sprenkel over de carpaccio en versier met enkele plukjes koriander. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Cœur de bœuf-tomaten 1
  • Rode ui(en) 1
  • Galia-meloen 0.25
  • Watermeloen 0.125
  • Lente-uien, gesnipperd 1
  • Groene peper, ontpit en gesnipperd 0.50
  • Koriander 40 g
  • Zout, peper

Voor de vinaigrette:

  • Honing 1.5 el
  • Ciderazijn 2 el
  • Olijfolie 25 ml
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Cœur de bœuf-tomaten 1
  • Rode ui(en) 1
  • Galia-meloen 0.25
  • Watermeloen 0.125
  • Lente-uien, gesnipperd 1
  • Groene peper, ontpit en gesnipperd 0.50
  • Koriander 40 g
  • Zout, peper

Voor de vinaigrette:

  • Honing 1.5 el
  • Ciderazijn 2 el
  • Olijfolie 25 ml
  • Zout, peper