Pittige pompoen en biet | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Pittige pompoen en biet

Voorbereiding 10 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Snij de butternut doormidden, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in halvemaantjes. Snij de bieten in kwarten.

  3. Schik de groenten in een ovenvaste schaal. Besprenkel met de olijfolie en de honing en breng op smaak met peper, zout en de chili. Bak 35 tot 45 min in de oven, tot de groenten gaar zijn. Werk af met tijm en serveer.

    TIP Varieer met dit recept volgens het seizoensaanbod: betaalbaarder én lekkerder!
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 80 kcal
Vetten 3,2 g
koolhydraten 12 g
waarvan suikers 5,8 g
vezels 2,4 g
Eiwitten 1,3 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Butternut 0.33
  • Rode bieten 1
  • Olijfolie 1 el
  • Honing 0.67 tl
  • Grof gemalen chili 0.33 tl
  • Takjes verse tijm
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Butternut 0.33
  • Rode bieten 1
  • Olijfolie 1 el
  • Honing 0.67 tl
  • Grof gemalen chili 0.33 tl
  • Takjes verse tijm
  • Zout
  • Peper