Niet toegevoegd

Krokante sint-jakobsvruchten in tempura met misosaus
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Laat de boter smelten in een grote kookpan en fruit de ui en de knoflook glazig. Voeg de prei en het witloof toe, giet er de bouillon bij en leg er het kruidentuiltje in. Kruid met het kerriepoeder en laat met het deksel op de pan 15 min sudderen.
Verwijder het kruidentuiltje en mix de soep met de staafmixer tot een gladde massa. Roer er de room door, proef en breng indien nodig op smaak met zout en peper. Snij het extra kropje witloof in de lengte door en bak 8 van de blaadjes goudbruin en licht krokant in wat warme boter. Kruid ze met zout en peper.
Serveer de velouté in borden en leg in elk bord 2 blaadjes witloof. Garneer met grijze garnalen en wat waterkers en werk af met een draai van de pepermolen.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 40 kcal |
Vetten | 2.4 g |
koolhydraten | 2 g |
waarvan suikers | 1.8 g |
vezels | 1.3 g |
Eiwitten | 2 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.