Bruschetta met gegrilde artisjok en geitenkaas | Carrefour

Je tijdstip

Bruschetta met gegrilde artisjok en geitenkaas

Bruschetta met gegrilde artisjok en geitenkaas

Voorbereiding 5 min.
Kook 90 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 90 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Laat 1 bokaal gegrilde artisjokharten op olie uitlekken en snij ze in 2. Smeer de stukken stokbrood in met olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en zet 7 tot 9 min in de oven. Beleg met 80 g geitenkaas en ½ artisjokhart. Breng op smaak met peper en zout.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Stokbrood in 8 stukken van gelijke grootte 0.25
  • Bokaal gegrilde artisjokharten op olie 0.50
  • Olijfolie
  • Geitenkaas 40 g
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Stokbrood in 8 stukken van gelijke grootte 0.25
  • Bokaal gegrilde artisjokharten op olie 0.50
  • Olijfolie
  • Geitenkaas 40 g
  • Peper en zout