Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Camembert in de oven, groentedipstokjes

Voorbereiding 5 min.
Kook 8 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 8 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de bovenste witte korst van de camembert weg en leg de kaas terug in de houten verpakking.
  2. Prik gaatjes in de kaas en steek de lookplakjes en de takjes rozemarijn erin vast. Besprenkel met wat honing, bestrooi met roze peperbolletjes en zet 8 min in de oven.

  3. Zet de gesmolten camembert op tafel en dip de wortel- en selderstokjes erin.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Camembert in houten doos 1
  • Tenen look, in flinterdunne plakjes 2
  • Enkele takjes rozemarijn
  • Honing
  • Enkele roze peperbollen
  • Kleine wortels, geschraapt, in stokjes 2
  • Takken selder, in stokjes 2
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Camembert in houten doos 1
  • Tenen look, in flinterdunne plakjes 2
  • Enkele takjes rozemarijn
  • Honing
  • Enkele roze peperbollen
  • Kleine wortels, geschraapt, in stokjes 2
  • Takken selder, in stokjes 2