Champignons met verse kaas | Carrefour

Champignons met verse kaas

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwijder de steeltjes van de champignons, spoel de hoedjes schoon en dep ze droog met keukenpapier.
  2. Meng de kaas met de ham en breng op smaak met peper. Vul hiermee de champignonhoedjes.
  3. Schik de gevulde champignons in een ovenbestendige schaal. Bestrooi met broodkruimels, peterselie en besprenkel met een scheut olie.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Grote Parijse champignons 8
  • Verse kaas met fijne kruiden 75 g
  • Gekookte ham Kwaliteitsketen Carrefour, in stukjes 40 g
  • Snede brood, verkruimeld 0.50
  • Neutrale olie 1 el
  • Peper
  • Peterselie, gesnipperd
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Grote Parijse champignons 8
  • Verse kaas met fijne kruiden 75 g
  • Gekookte ham Kwaliteitsketen Carrefour, in stukjes 40 g
  • Snede brood, verkruimeld 0.50
  • Neutrale olie 1 el
  • Peper
  • Peterselie, gesnipperd