Niet toegevoegd

Risotto met morieljes en foie gras
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Laat de gelatine weken in een kommetje koud water. Breng de room aan de kook in een kookpan. Leg er de geitenkaas in en laat al roerend smelten. Kruid met zout, peper en nootmuskaat. Knijp de gelatine uit en laat oplossen in het roommengsel. Giet de mengeling in 4 schaaltjes of glazen en zet minstens 3 u in de koelkast.
Haal de panna cotta net voor het serveren uit de koelkast. Leg de rucola in een mengkom en breng op smaak met olijfolie, de azijn, zout en peper. Schep om en verdeel over de borden. Zet op elk bord 1 panna cotta. Snij met behulp van een uitsteekvorm sterren uit het brood en bak ze kort goudbruin in een pan met wat olijfolie. Leg de sterren op de rucola.
Verhit de olijfolie op een hoog vuur in een braadpan en bak de knoflook en de paddenstoelen. Blus met de sojasaus en kruid met versgemalen zwarte peper. Verdeel de paddenstoelen over de panna cotta en serveer meteen.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 218 kcal |
Vetten | 15 g |
koolhydraten | 14 g |
waarvan suikers | 2.2 g |
vezels | 1.1 g |
Eiwitten | 5.5 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.