Niet toegevoegd

Thaise scampibrochettes met mango-pindadip
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Maak eerst de krokantjes: verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier, leg er kleine toefjes geraspte Parmezaanse kaas op, goed uit elkaar, en plet die met een lepel tot vrije dunne, niet te grote schijfjes. Zet 5 min in de oven. Haal de krokantjes uit de oven zodra ze mooi goudbruin zijn (zet de oven niet uit) en laat ze volledig afkoelen. Maak ze dan voorzichtig los.
Bekleed een andere bakplaat met bakpapier en leg er de sneden ham op, naast elkaar. Rooster in ongeveer 10 min krokant in de oven. Let erop dat de ham niet verbrandt! Haal uit de oven en laat afkoelen.
Schil en ontpit de avocado en mix het vruchtvlees met de zure room, de limoenzeste en de olijfolie tot een romige mousse. Kruid met zout en peper en schep de mousse in een spuitzak. Leg 1 u in de koelkast. Garneer elk krokantje met avocadoroom en bestrooi met verkruimelde krokante ham.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 265 kcal |
Vetten | 22 g |
koolhydraten | 1.7 g |
waarvan suikers | 1.7 g |
vezels | 2.5 g |
Eiwitten | 14 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.