Zomerse burger | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Zomerse burger

Voorbereiding 12 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 12 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Rooster de paprika’s 20 min onder de ovengrill, tot ze zwart kleuren. Stop ze in een plastic zak en laat ze afkoelen. Schil ze dan, verwijder het kroontje en steeltje, de zaadlijsten en de zaadjes. Snij het vruchtvlees in plakjes en besprenkel met 2 el olijfolie en de azijn. Pel en snipper de knoflook en schep onder de paprika’s.

  2. Bak de hamburgers in een braadpan met een beetje olijfolie, of op de barbecue.

  3. Pel en snipper de rode ui. Bak de broodjes af in de oven en snij ze doormidden. Beleg met blaadjes sla, gemarineerde paprika en rode ui. Leg er 1 vleesburger en 1 snede cheddar op, vervolgens nog een vleesburger en plakjes augurk en sluit de broodjes.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rode paprika’s 1
  • Olijfolie
  • Witte wijnazijn 0.50 el
  • Teentje knoflook 0.50
  • Hamburgers 4
  • Afbakbroodjes 2
  • Bladeren sla 4
  • Rode ui 0.50
  • Sneden cheddar 2
  • Augurken (potje)
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rode paprika’s 1
  • Olijfolie
  • Witte wijnazijn 0.50 el
  • Teentje knoflook 0.50
  • Hamburgers 4
  • Afbakbroodjes 2
  • Bladeren sla 4
  • Rode ui 0.50
  • Sneden cheddar 2
  • Augurken (potje)
  • Zout
  • Peper