Kersenlimonade | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kersenlimonade

Voorbereiding 10 min.
Kook 135 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 135 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak eerst een siroop van de kersen. Doe ze samen met de suiker in een kookpan met dikke bodem. Giet er 500 ml plat water bij en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat 10 à 15 min sudderen.
  2. Voeg de citroenzeste en het citroensap toe en laat 2 u sudderen. Laat afkoelen en zet dan in de koelkast.
  3. Leg in elk glas wat ijsblokjes en vul ze voor de helft met de kersensiroop. Vul verder aan met spuitwater.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kersen, ontpit 25 g
  • Fijne kristalsuiker 75 g
  • Citroen (zeste) 0.50
  • Citroen(en) (sap) 1
  • Ijsblokjes
  • Spuitwater 0.50 l
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kersen, ontpit 25 g
  • Fijne kristalsuiker 75 g
  • Citroen (zeste) 0.50
  • Citroen(en) (sap) 1
  • Ijsblokjes
  • Spuitwater 0.50 l