Ravioli met wortelroom en truffel | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 25 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 25 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de wortelen en snij ze in blokjes. Kook ze beetgaar in een grote pan licht gezouten water en laat ze goed uitlekken.

  2. Mix 2/3 van de wortelblokjes met de room en de groentebouillon. Kruid met de ras el hanout, peper en zout en hou warm.

  3. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Nappeer de borden met de wortelroomsaus en schik er ravioli op. Garneer met de rest van de wortelblokjes en de salie en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout en werk af met een paar plakjes fijn geschaafde truffel.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 155 kcal
Vetten 6,6 g
koolhydraten 18 g
waarvan suikers 3,8 g
vezels 2,2 g
Eiwitten 4,8 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Wortelen 250 g
  • Room 100 ml
  • Groentebouillon 50 ml
  • Ras el hanout 0.25 tl
  • Ravioli met ricotta en spinazie 250 g
  • Enkele plukjes salie
  • Verse truffel 4 g
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Wortelen 250 g
  • Room 100 ml
  • Groentebouillon 50 ml
  • Ras el hanout 0.25 tl
  • Ravioli met ricotta en spinazie 250 g
  • Enkele plukjes salie
  • Verse truffel 4 g
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper