Bladerdeeggebakjes met schorseneren en champignons | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Bladerdeeggebakjes met schorseneren en champignons

Bladerdeeggebakjes met schorseneren en champignons

Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Was de schorseneren en schil ze onder stromend water. Snij ze in stukjes van 3 cm en leg ze in water met het citroensap. Laat de boter smelten en bak de champignons lichtbruin. Zet ze apart. Kook de schorseneren 5 min in gezouten water. Laat ze uitlekken, laat ze schrikken onder koud water en laat ze opnieuw uitlekken.
  2. Meng de room met de zure room, de geraspte emmentaler en de eieren. Voeg de peterselie toe en kruid met zout en peper.
  3. Bekleed 4 vormpjes met het bladerdeeg en verdeel er de schorseneren en de champignons over. Giet er het mengsel van ei en room over en bak 30 min in de oven.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Schorseneren 150 g
  • Citroen (sap) 0.50
  • Boter
  • Parijse champignons, in plakjes 125 g
  • Room 100 ml
  • Zure room 75 g
  • Emmentaler, geraspt 50 g
  • Eieren, losgeklopt 2
  • Peterselie, fijngehakt 2 el
  • Pak bladerdeeg 1
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Schorseneren 150 g
  • Citroen (sap) 0.50
  • Boter
  • Parijse champignons, in plakjes 125 g
  • Room 100 ml
  • Zure room 75 g
  • Emmentaler, geraspt 50 g
  • Eieren, losgeklopt 2
  • Peterselie, fijngehakt 2 el
  • Pak bladerdeeg 1
  • Zout, peper