Risotto-timbaaltjes met eekhoorntjesbrood en bospaddenstoelensaus | Carrefour

Je tijdstip

Risotto-timbaaltjes met eekhoorntjesbrood en bospaddenstoelensaus

Risotto-timbaaltjes met eekhoorntjesbrood en bospaddenstoelensaus

Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Bak de knoflook en de paddenstoelen in de goed hete boter en kruid met zout en peper. Warm de saus op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Warm de timbaaltjes op volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel ze over de borden.
  3. Schep er gebakken paddenstoelen bij en nappeer met een beetje saus. Werk af met peterselie.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Klontje boter 1
  • Teentje knoflook, gehakt 0.50
  • Bospaddenstoelen 60 g
  • Pakje champignonsaus 1
  • Risotto-timbaaltjes met eekhoorntjesbrood Carrefour 2
  • Peterselie, gehakt 0.50 el
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Klontje boter 1
  • Teentje knoflook, gehakt 0.50
  • Bospaddenstoelen 60 g
  • Pakje champignonsaus 1
  • Risotto-timbaaltjes met eekhoorntjesbrood Carrefour 2
  • Peterselie, gehakt 0.50 el
  • Zout, peper