Taboulé van parelgerst, wintergroenten en noten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Taboulé van parelgerst, wintergroenten en noten

Voorbereiding 10 min.
Kook 70 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 70 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Leg de blokjes rodebiet in een ovenschaal en giet er 1 tl olijfolie over, kruid met peper en zout. Doe hetzelfde in een andere ovenschaal met de spruiten, de rode ui en de schijfjes aardpeer. Zet de twee schalen 10 à 15 min onder de grill, tot de groenten gaar en krokant zijn.
  2. Kook de parelgerst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Snipper de lente-ui en de bieslook.
  3. Giet koolzaad- of notenolie over de parelgerst en maak de korrels los met een vork. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de stukjes noot, de lente-ui en de bieslook toe. Laat afkoelen op kamertemperatuur. Dien de taboulé op met de gegrilde groenten.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Grote rode biet, geschild en in blokjes 0.50
  • Olijfolie
  • Spruiten, in twee gesneden 100 g
  • Rode ui, in acht gesneden 0.50
  • Aardperen, geschild en in schijfjes 2.5
  • Parelgerst 100 g
  • Lente-uitjes 1.5
  • Bieslook 1.5 el
  • Koolzaad- of notenolie 1 el
  • Noten, grof gehakt 50 g
  • Peper, zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Grote rode biet, geschild en in blokjes 0.50
  • Olijfolie
  • Spruiten, in twee gesneden 100 g
  • Rode ui, in acht gesneden 0.50
  • Aardperen, geschild en in schijfjes 2.5
  • Parelgerst 100 g
  • Lente-uitjes 1.5
  • Bieslook 1.5 el
  • Koolzaad- of notenolie 1 el
  • Noten, grof gehakt 50 g
  • Peper, zout