Blini’s met salade van rodekool en gelakte zalm | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Blini’s met salade van rodekool en gelakte zalm

Blini’s met salade van rodekool en gelakte zalm

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng in een steelpan de sojasaus met de sherry, de honing, de cassonade, de gember, de look en het vijfkruidenpoeder. Voeg al roerend de sesamolie toe en laat karamelliseren op een zacht vuur.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng in een steelpan de sojasaus met de sherry, de honing, de cassonade, de gember, de look en het vijfkruidenpoeder. Voeg al roerend de sesamolie toe en laat karamelliseren op een zacht vuur.
  3. Maak de salade door de mangoblokjes en de geraspte rodekool te mengen met de gesnipperde sjalot. Voeg al roerend de peterselie, de koriander en de munt toe. Besprenkel met de vinaigrette.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 8Personen
  • Sojasaus 2 el
  • Sherry 1 el
  • Honing 2 el
  • Bruine cassonade 1.5 el
  • Gember, geraspt 0.50 el
  • Tenen knoflook, gesnipperd 1
  • Vijfkruidenpoeder 0.50 tl
  • Sesamolie 0.50 el
  • Zalmfilets (met vel) 1
  • Grote blini's 2

Voor de salade:

  • Mango, geschild en in blokjes 0.50
  • Rodekool, geraspt 0.125
  • Sjalot, gesnipperd 0.50
  • Handvol platte peterselie, gesnipperd 1
  • Handvol koriander, gesnipperd 1
  • Handvol munt, gesnipperd 1
  • Rode peper, gesnipperd 0.50

Pour la vinaigrette:

  • Teen knoflook, gehakt 0.50
  • Rietsuiker 25 g
  • Limoen (sap) 0.50
  • Saus voor vis 1 el
  • Peper, zout
  • Ingrediënten voor:
  • 8Personen
  • Sojasaus 2 el
  • Sherry 1 el
  • Honing 2 el
  • Bruine cassonade 1.5 el
  • Gember, geraspt 0.50 el
  • Tenen knoflook, gesnipperd 1
  • Vijfkruidenpoeder 0.50 tl
  • Sesamolie 0.50 el
  • Zalmfilets (met vel) 1
  • Grote blini's 2

Voor de salade:

  • Mango, geschild en in blokjes 0.50
  • Rodekool, geraspt 0.125
  • Sjalot, gesnipperd 0.50
  • Handvol platte peterselie, gesnipperd 1
  • Handvol koriander, gesnipperd 1
  • Handvol munt, gesnipperd 1
  • Rode peper, gesnipperd 0.50

Pour la vinaigrette:

  • Teen knoflook, gehakt 0.50
  • Rietsuiker 25 g
  • Limoen (sap) 0.50
  • Saus voor vis 1 el
  • Peper, zout