Bouillabaisse revisitée | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Bouillabaisse revisitée

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak de venkel schoon en snij in fijne reepjes. Verhit wat olijfolie in een stoofpot en bak de kerstomaten, de venkelreepjes en de ui ongeveer 10 min. Voeg de look toe, giet er de wijn, de visfond en 1 l water bij. Breng alles aan de kook.
  2. Voeg de schelpdieren, de mosselen en de in stukken gesneden zalm toe en laat ongeveer 3 min stoven onder deksel tot de schelpdieren en mosselen opengaan.
  3. Kruid bij indien nodig. Bestrooi de bouillabaisse met basilicumblaadjes en enkele takjes dille.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Venkel 0.50
  • Olijfolie
  • Kerstomaten 300 g
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Teentjes look, gehakt 1
  • Witte wijn 25 ml
  • Visfond 200 ml
  • Schelpdieren, gespoeld en schoongemaakt 0.5 kg
  • Mosselen, gespoeld en schoongemaakt 250 g
  • Zalm, zonder vel 250
  • Basilicum
  • Dille
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Venkel 0.50
  • Olijfolie
  • Kerstomaten 300 g
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Teentjes look, gehakt 1
  • Witte wijn 25 ml
  • Visfond 200 ml
  • Schelpdieren, gespoeld en schoongemaakt 0.5 kg
  • Mosselen, gespoeld en schoongemaakt 250 g
  • Zalm, zonder vel 250
  • Basilicum
  • Dille
  • Zout, peper