Carpaccio van zeebaars met groene asperges en notensaus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Carpaccio van zeebaars met groene asperges en notensaus

Carpaccio van zeebaars met groene asperges en notensaus

Voorbereiding 20 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Blancheer de aspergepunten een paar minuten in licht gezouten kokend water.
  2. Hak de noten grof. Meng de notenolie met de sojasaus, het citroensap, de noten, de gember, de knoflook en de lente-uitjes en kruid met zout en peper.
  3. Schik de vis op de borden, nappeer met de saus en werk af met de aspergepunten.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Groene aspergepunten 4
  • Noten, geroosterd 15 g
  • Geroosterde notenolie 0.50
  • Sojasaus 2 el
  • Citroen (sap) 0.25
  • Stukje gember, geraspt 1 cm
  • Teentje knoflook, geperst
  • Lente-uitjes, heel fijn gesnipperd 1
  • Zeebaars, in heel dunne sneetjes 150 g
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Groene aspergepunten 4
  • Noten, geroosterd 15 g
  • Geroosterde notenolie 0.50
  • Sojasaus 2 el
  • Citroen (sap) 0.25
  • Stukje gember, geraspt 1 cm
  • Teentje knoflook, geperst
  • Lente-uitjes, heel fijn gesnipperd 1
  • Zeebaars, in heel dunne sneetjes 150 g
  • Zout, peper