Ceviche van aardappel, witte vis en munt | Carrefour

Ceviche van aardappel, witte vis en munt

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng de vis, de ui en de munt. Kruid met peper en zout en besprenkel met limoensap. Meng zorgvuldig en zet 10 min fris. 
  2. Kook de aardappelen al dente. Laat afkoelen en snij in fijne schijfjes.
  3. Schik de aardappelschijfjes dakpansgewijs op een bord. Schik de vis in het midden en besprenkel met een scheut olijfolie. Versier met enkele muntblaadjes en kruid met peper.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Blokjes witte vis (kabeljauw, roodbaars, zeewolf, ...) 225 g
  • Rode ui, gesnipperd 0.50
  • Enkele muntblaadjes + voor de afwerking
  • Limoen(en) (sap) 1
  • Kleine vastkokende aardappelen 4
  • Olijfolie
  • Zout, zwarte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Blokjes witte vis (kabeljauw, roodbaars, zeewolf, ...) 225 g
  • Rode ui, gesnipperd 0.50
  • Enkele muntblaadjes + voor de afwerking
  • Limoen(en) (sap) 1
  • Kleine vastkokende aardappelen 4
  • Olijfolie
  • Zout, zwarte peper