Ceviche van goudbrasem | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Ceviche van goudbrasem

Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Rasp de zeste van 1 limoen en 1/2 sinaasappel en pers alle vruchten uit. Schil en rasp de gember. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en snij het in dunne rondjes. Meng het vruchtensap met de zestes, de gember en het pepertje en zet in de koelkast.

  2. Snij de goudbrasemfilets in heel dunne sneetjes en schik ze op de borden. Snij de rode ui en de radijzen in heel dunne rondjes. Besprenkel de vis met het vruchtensap met pepertje en garneer met de rode ui en de radijzen.

  3. Bestrooi met wat plukjes dille en breng op smaak met een snuifje zeezout, zwarte peper en een paar druppels olijfolie.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 64 kcal
Vetten 1,9 g
koolhydraten 2,9 g
waarvan suikers 1,6 g
vezels 0,9 g
Eiwitten 8,5 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Limoenen 1
  • Sinaasappel 0.50
  • Verse gember 15 g
  • Klein rood pepertje 0.50
  • Goudbrasemfilets 1
  • Rode ui 0.25
  • Radijzen 2
  • Dille 20 g
  • Olijfolie extra vierge
  • Zeezout, zwarte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Limoenen 1
  • Sinaasappel 0.50
  • Verse gember 15 g
  • Klein rood pepertje 0.50
  • Goudbrasemfilets 1
  • Rode ui 0.25
  • Radijzen 2
  • Dille 20 g
  • Olijfolie extra vierge
  • Zeezout, zwarte peper