Gegratineerde halve kreeft met citrus- en dragonboter | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Gegratineerde halve kreeft met citrus- en dragonboter

Gegratineerde halve kreeft met citrus- en dragonboter

Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Laat de boter zacht worden op kamertemperatuur. Rasp de zeste van de citroen en de limoen. Pers de limoen uit. Snipper de dragon.

  2. Zet de ovengrill aan. Meng de boter met de dragon, de zeste van de citroen en de limoen en 1 el limoensap. Kruid met peper en zout.

  3. Verdeel de boter over het vruchtvlees van de kreeft en leg in een ovenvaste schaal. Zet 5 min onder de grill tot de boter gesmolten is en het kreeftenvlees warm is. Serveer onmiddellijk.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 147 kcal
Vetten 9,4 g
koolhydraten 0,5 g
waarvan suikers 0,1 g
vezels 0,3 g
Eiwitten 15 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Boter 35 g
  • Citroen 0.5
  • Limoen 0.50
  • Dragon 5 g
  • Voorgekookte halve kreeften 2
  • Sel, poivre
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Boter 35 g
  • Citroen 0.5
  • Limoen 0.50
  • Dragon 5 g
  • Voorgekookte halve kreeften 2
  • Sel, poivre