Niet toegevoegd

Bloemkoolsoep met krokante kappertjes
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Warm in een grote kookpan op een matig vuur de visfond op met 1 flesje witbier. Leg er de halve kreeften een paar minuten in.
Laat in een andere kookpan wat boter smelten en fruit de sjalot. Giet er het tweede flesje witbier bij en laat tot de helft inkoken. Voeg de room toe en laat opnieuw tot de helft inkoken. Klop er de koude boter in vlokjes onder en kruid met zout en peper. Haal van het vuur en strooi er alle fijngehakte kruiden bij (hou een beetje opzij voor de afwerking).
Schik de halve kreeften op de borden. Besprenkel met de saus en strooi er de extra kruiden over.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 228 kcal |
Vetten | 20 g |
koolhydraten | 1,5 g |
waarvan suikers | 1,2 g |
vezels | 0,3 g |
Eiwitten | 9,6 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.