Kabeljauw met kaneel en gember | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kabeljauw met kaneel en gember

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm in een pan met 125 ml water de suiker, de look, de vissaus, de steranijs, het kaneelstokje en de gember. Laat langzaam indikken tot een siroop. Hou apart.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Dep de vis droog en kruid hem dan met het kaneelpoeder, peper en zout. Bak elke kant 2 min in een pan met olie en leg de vis in een ovenschotel. Bedek de vis met de kruidensiroop, strooi er de amandelen over en zet 5 tot 10 min in de oven. 
  3. Was de kool en snij hem in dunne  reepjes. Blancheer ze 5 min in kokend, gezouten water en hou ze warm. Maak de rijst klaar zoals aangegeven op de verpakking. Dien de vis op met de siroop, de kooltagliatelle en werk af met een kaneelstokje en amandelen. Dien de rijst apart op. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Suiker 2 el
  • Lookteentje, geperst 1
  • Vissaus 2 el
  • Steranijs 1
  • Kaneelstokje 3 cm
  • Gember, in fijne reepjes 3 cm
  • Kabeljauwfilets 2
  • Kaneel, in poeder 0.50 tl
  • Olie 1 el
  • Handvol amandelen 1
  • Witte kool 0.25
  • Witte rijst 125 g
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Suiker 2 el
  • Lookteentje, geperst 1
  • Vissaus 2 el
  • Steranijs 1
  • Kaneelstokje 3 cm
  • Gember, in fijne reepjes 3 cm
  • Kabeljauwfilets 2
  • Kaneel, in poeder 0.50 tl
  • Olie 1 el
  • Handvol amandelen 1
  • Witte kool 0.25
  • Witte rijst 125 g
  • Peper en zout