Niet toegevoegd

Panna cotta met geitenkaas en paddenstoelen
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Meng alle ingrediënten voor de misosaus tot een romige mengeling en zet opzij. Maak de zeekraal schoon en blancheer 2 min in kokend water. Blancheer op dezelfde manier de enoki. Snij de komkommers met een dunschiller in dunne linten en rol die op. Stoom de edamame 5 min (ze moeten mals zijn), giet ze af en duw erop om de boontjes eruit te halen. Kruid met zout.
Giet het losgeklopte ei in een bord en de panko in een tweede bord. Kruid de sint-jakobsnootjes met zout en peper, haal ze door het ei en rol ze daarna door de panko. Bak ze 2 à 3 min per kant in flink hete olijfolie.
Verdeel de krokante sint-jakobsnootjes over de borden (eventueel in de lege schelpen) en leg er zeekraal, edamame en enoki bij. Besprenkel met een scheutje misosaus en werk af met een paar rolletjes komkommer en wat eetbare bloemen. Serveer meteen.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 169 g |
Vetten | 11 g |
koolhydraten | 9,0 g |
waarvan suikers | 2,0 g |
vezels | 1,5 g |
Eiwitten | 8,7 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.