Niet toegevoegd

Oesters met wodka-emulsie, limoen en chilipeper
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Snij de komkommer in heel kleine blokjes en leg ze in een schaaltje. Voeg de fijngehakte sjalot, 1/3 van de mascarpone en de citroenzeste toe. Kruid met peper en zout en meng. Snij de minikomkommers met de mandoline in dunne linten en rijg die op houten prikkers.
Doe de zalm, de rest van de mascarpone, de room, het citroensap en de dille in de keukenrobot. Kruid met peper en zout en mix tot een gladde massa. Vul er een spuitzak mee.
Verdeel de blokjes komkommer over 4 glaasjes. Spuit er de mousse op. Schep er wat viseitjes op en schik de spiesjes op de glaasjes. Werk af met een plukje dille.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 151 kcal |
Vetten | 13 g |
koolhydraten | 1.9 g |
waarvan suikers | 1.5 g |
vezels | 0.8 g |
Eiwitten | 7.3 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.