Niet toegevoegd

Halve kreeft met witbier en verse kruiden
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Maak de risotto. Verhit de bouillon. Pel en snipper de sjalot. Fruit glazig in olijfolie en voeg dan de rijst toe. Laat enkele minuten stoven tot de rijstkorrels glanzen. Blus met de witte wijn en laat de alcohol verdampen. Voeg een pollepel hete bouillon toe en laat de rijst die opnemen. Blijf geleidelijk bouillon toevoegen tot de rijst gaar is. Bestrooi met de Parmezaanse kaas. Hak de peterselie fijn en meng onder de risotto. Kruid met peper en zout en hou warm.
Snij de prei in flinterdunne julienne en bak in een pan met olijfolie tot de prei krokant is. Hou warm. Dep de sint-jakobsnoten droog met keukenpapier en bak dan goudbruin in een pan met de boter en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
Verdeel de risotto over de borden, samen met de sint-jakobsnoten en de julienne van prei. Besprenkel met wat olijfolie, kruid met peper en zout en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 163 kcal |
Vetten | 9,8 g |
koolhydraten | 11 g |
waarvan suikers | 0,9 g |
vezels | 0,9 g |
Eiwitten | 6,7 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.